Diaries

Best of.. #9 Oktober

best-okt-header2

Ennnn toen was het alweer de laatste dag van oktober! September noemde ik de maand van de grote veranderingen, maar ook in oktober kwam er een grote verandering: Nora kwam bij ons wonen. Een nieuw huisdier is niet niks maar vanaf het allereerste moment was het vertrouwd. Kijken jullie mee naar mijn maand?

best-of-okt1

Het eerste weekend van oktober was ik lekker vrij en ging ik met vriendinnen cocktails drinken. Ik ging voor de “Nojito”, een alcoholvrije mojito. Ik was namelijk met de auto gekomen, deze had ik bij mijn oma neergezet en ik ging met de tram richting de stad. Oma woont middenin Rotterdam dus het was maar 5 minuten. / Bijna niemand wist toen nog dat ze kwam,  maar stiekem kocht ik alvast dit etensbakje voor Nora. Het is van Lief!

best-of-okt2

Wat doe je als je ouders op vakantie zijn en je geen zin hebt om te koken? Dan rij je naar de McDonalds…. Ik had er zóveel zin in en haalde een heerlijke BigTasty. Al die extra weekpunten van WeightWatchers die ik ervoor moest inleveren…. Het was het waard. / Met de komst van Nora in het vooruitzicht vond ik dat de katjes wel een mooie nieuwe krabpaal verdienden en dus kregen ze die van mij. Kijk ze eens genieten!

best-of-okt3

Toen was het zover: we gingen Nora ophalen! Ze zat in een heel lief pleeggezin waar ze ook wel verdrietig waren dat ze wegging. We reden 1,5 uur in de auto en ze vond het helemaal prima. Het was zo raar, opeens zit je met je hond in de auto en weet je dat ze heel lang bij je zal blijven. Wat een fijn gevoel <3 Nora zit super graag op schoot en vind kroelen helemaal het einde. De katten beginnen nu steeds meer aan Nora te wennen en ze zijn dan ook vaak samen beneden of liggen vlak bij elkaar te slapen.

best-of-okt4

Ik ging naar de kapper om mijn haar lichter te laten maken aan de onderkant. Zoals jullie in het artikel wat ik erover schreef misschien al hebben gelezen is het precies geworden zoals ik wou en ben ik er super blij mee. / Herfst! De bomen op de markt beginnen langzaamaan te verkleuren naar prachtige herfstkleuren.

best-of-okt5

Lunchen met een vriendin bij Brownies&Downies. Jeetje, wat was dat leuk! Voor de mensen die het niet kennen: het is een eetcafé wat gerund wordt door mensen met een verstandelijke beperking, bijvoorbeeld het syndroom van Down. Ze zijn allemaal enorm enthousiast en het eten en de service is héél goed. Aanrader! / Natuurlijk moest Nora ook even bekeken worden, ze kwam meteen kroelen. Iedereen die haar ziet vind haar trouwens enorm schattig en gek genoeg verwacht iedereen haar groter dan ze werkelijk is.

best-of-okt6

Op mijn vrije dag ging ik naar de dierenwinkel om een tuigje te kopen voor Nora in de auto. Ik nam haar mee omdat ik het natuurlijk meteen wou uitproberen. Ze moest even blijven zitten omdat ze niet mee mocht naar binnen en toen ging ze zo tegen het raam staan.. Smelt <3 / Ik zal eerlijk zeggen dat ik al heeel lang niet in het bos was geweest. Met Nora is het zo leuk om naar het bos te gaan. Ik geniet van de mooie kleuren en bladeren en Nora rent vrolijk rond.

best-of-okt7

Een tijdje geleden hadden we via AH kaartjes gekocht voor de Efteling. Afgelopen vrijdag gingen we dan eindelijk! De kaartjes waren namelijk maar tot 31 oktober geldig. Het was heerlijk herfstweer en de drukte viel heel erg mee. Er stonden wel wat rijen maar goed te doen. We hebben keihard gegild in de Baron, zijn weggedroomd in de Droomvlucht en ook aten we lekker een pannekoek. Een leuke dag!

best-of-okt8

Als je 3 pootjes hebt en je klimt gewoon op een stenen muurtje, dan ben je écht een strijder. Noa doet het enorm goed, het lijkt wel alsof ze steeds weer meer kan. Trots! / Wandelen met Noortje op plekken waar ik al jaren niet geweest ben.

Wat een fijne maand was oktober. Op mijn werk gaat het ook goed, ik heb hier natuurlijk geen foto’s van maar ook daar hou ik me 36 uur per week mee bezig. Ik begin steeds meer mijn plek te vinden op school en op mijn werk en ik heb er vertrouwen in dat ik dit jaar ga halen. Ook had ik mijn eerste nachtdiensten deze maand, wat gelukkig heel goed ging. Ik kon goed wakker blijven en ’s ochtends in slaap vallen was ook geen probleem. Het is niet mijn favoriete dienst maar het is goed te doen 🙂

Hoe was jullie maand oktober? Tell me!

signature 2.0

Volg op Bloglovin

Ook leuk

2 reacties

 • Beantwoorden
  Anna
  31 oktober 2016

  Hihi, mag soms best even, naar de McDonalds. Af en toe moet je jezelf verwennen. En wat fijn, lekker naar de kapper! (Moet ik ook nodig weer eens eigenlijk… Goeie reminder dit :).)

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   2 november 2016

   Hihi ja toch! Vind ik ook 🙂

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.