Diaries

Best of.. #8 September

 

best-of-sept-header

Daar is ‘ie dan eindelijk! De Best of van September. Het liefst zet ik dit maandoverzicht altijd meteen online op de laatste dag van de maand maar dat is helaas niet gelukt. De afgelopen week zat ik met m’n hoofd een beetje ergens anders en lukte het niet goed om blogjes te schrijven. Hopelijk gaat dat vanaf deze week weer beter 🙂 September was de maand van de grote veranderingen: ik kocht een auto, viel 5kg af en begon met werken. Kijken jullie mee?best-of-sept1

Jaaaa mijn mooie auto! Hij komt uit Amersfoort (wel een beetje uit de buurt) maar dat was het helemaal waard! Ik heb maanden via internet gezocht naar een auto die binnen mijn budget viel en aan mijn wensen voldeed. Uiteindelijk werd ik verliefd op deze felrode Citroen C1. Hij heeft 50.000 kilometer gereden en komt uit 2010. Hij was in enorm goede staat: geen krasje te zien en heel goed onderhouden. Hier schreef ik er al uitgebreider over. /Ik ben al een week of 6 bezig met WeightWatchers maar ook dan mag je af en toe een heerlijke pizza eten, en dat doe ik dan ook! Het gaat om het vinden van een goede balans en het lijkt erop dat ik die gevonden heb: inmiddels staat de teller op -6!

best-of-sept2

Het was nog prachtig weer aan het begin van de maand. Onze katjes vinden het dan ook heerlijk om lekker buiten te zijn en te kroelen. Noa kennen jullie natuurlijk wel maar rechts zie je Tom, onze kater van 8 jaar. Hij is enorm lief maar erg bang, hij durft alleen naar buiten als het rustig is of ’s avonds laat.

best-of-sept3

Weten jullie nog, die hittegolf half september? Ik moest naar school maar er werd zelfs een tropenrooster ingelast. Ik had het zo enorm warm dat mijn moeder en ik na het avondeten besloten nog even naar het strand te gaan. Ik trok mijn bikini aan en zwom zelfs nog eventjes. Daarna was er een prachtige zonsondergang en dronken we nog wat op een terrasje. Een avond om te herinneren.

best-of-sept4

Toen sloeg het weer om en werd het herfstiger. Noa slaapt altijd graag bij mij in bed en ik vind het dan weer leuk om haar in te pakken in de dekens. Gelukkig vind ze dat helemaal prima en blijft ze zelfs lekker liggen. ZO lief. / Hoe tof zijn deze kandelaars? Ze zijn best groot maar enorm sfeervol en heel geschikt voor in bijvoorbeeld de vensterbank. Ze komen van Action en waren maar €6,95 per stuk!!

best-of-sept5

Ik kocht deze nieuwe Adidas Stan Smith sneakers. Ik vind ze super leuk en ze staan overal bij. Heel blij mee! / Work work work. Ik werk best veel de laatste tijd en heb het enorm naar m’n zin. Wel vind ik de overstap van HBO verpleegkunde naar MBO verpleegkunde best groot. Dit komt niet persé door de lesstof maar meer omdat ik nog niet bekend ben met de manier van werken. Zo heb ik geen idee hoe de toetsen eruitzien en wat ik allemaal precies moet doen. Iedere week leer ik weer bij maar toch voel ik me nog niet helemaal vertrouwd op het MBO.

best-of-sept6

Ja, weten jullie nog dat ik helemaal weg was van de moestuintjes van Albert Heijn? Ik vind het enorm leuk om dingen te zaaien en oogsten maar in potten in de tuin ging dat lastig. Ook mijn vader vond het erg leuk en dus besloten we een moestuin te nemen. Dit stuk grond kwam vrij en voor een klein prijsje ‘huren’ we het. In de winter kunnen we er nog niet zoveel mee maar komend voorjaar zullen we er onze eigen groenten gaan verbouwen. / Afgelopen weekend stond in het teken van gezelligheid: ik was 4 dagen vrij en ging twee keer naar de stad. Met oud-klasgenoten dronk ik een wijntje in Rotterdam, was heel gezellig! De dag erna (stiekem al oktober) gingen vriendinnen en ik voor cocktails.

Komende week moet ik enorm veel werken en zal het best druk zijn. Ook zijn mijn ouders op vakantie waardoor ik het huishouden alleen draaiende moet houden: katten eten geven, de was doen, stofzuigen, dweilen. Pfoe!

Hoe was jullie maand september?

signature 2.0

Volg op Bloglovin

 

Ook leuk

4 reacties

 • Beantwoorden
  Naomi
  5 oktober 2016

  Ik pak mijn hond ook altijd helemaal onder de dekens in. Vind hij heerlijk!

  x

 • Beantwoorden
  Rowan
  5 oktober 2016

  Wat een fijne maand! En die auto, dat is natuurlijk wel een echt hoogtepunt! Hij is geweldig!

 • Beantwoorden
  Saar
  5 oktober 2016

  De overgang van mbo naar hbo is ook niet zuinig. Heb zelf ook best moeten wennen. Maar het gaat je lukken!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.