Hotspots&Reizen

Ik ga op vakantie en neem mee…

ik ga op vakantie en neem mee

Op het moment dat deze blogpost online komt is het eindelijk zover: vandaag ga ik op vakantie! Zoals ik hier al schreef ga ik samen met mijn moeder naar Corfu. We vliegen vandaag om 13:15, een heerlijke tijd als je het mij vraagt. Eerder ging ik naar o.a. Zuid-Afrika, Turkije en Kos en toen vloog ik telkens heeel vroeg in de ochtend om een uur of 6/7. Gezien ik toch al niet echt een ochtendmens ben was dat niet zo heel fijn. Voordeel is dan natuurlijk wel dat je de hele dag nog hebt, maar een beetje een normale nachtrust en dan rond etenstijd daar aankomen is toch ook wel heel fijn. Vandaag laat ik jullie een aantal dingen zien die ik mee ga nemen op vakantie, standaard dingen zoals een bikini maar ook wat andere “musthaves”.

H&M Bikini

bikini hm

Deze bikini kocht ik een paar weken geleden bij de H&M. Ik had dit jaar nog helemaal geen bikini gekocht (de zomer in Nederland brak toch niet echt door) en ik heb nog een aantal bikini’s van voorgaande jaren die ik nog prima aan kan. Met de vakantie in het vooruitzicht leek het me toch wel heel leuk om nog een nieuwe bikini aan te schaffen. Bij H&M liep ik tegen deze aan, liefde op het eerste gezicht hoor. Ik paste hem en hij zat ook nog eens heel mooi, deze ging met mij mee naar huis!

Esprit jurk

esprit jurk

Over liefde op het eerste gezicht gesproken: dat was ook het geval met deze jurk. Ik zag hem hangen bij Esprit en vond hem meteen super leuk. In eerste instantie viel ik voor deze jurk in koraalkleur maar die was er niet meer in mijn maat. De witte paste ik en vond ik ook leuk. Ook was er die dag een kortingsweekend bij Esprit waardoor ik 30% minder betaalde voor deze jurk. Stiekem ben ik trouwens wel blij dat ik de witte heb gekocht, dit is veel neutraler dan roze en als je bruin bent staat het extra leuk.

Dwarsliggers

dwarsliggers

Op vakantie vind ik lezen altijd heel leuk. Aan het zwembad op een ligbedje en dan met een goed boek erbij, ja daar hou ik wel van! Het enige nadeel is dat boeken altijd nogal zwaar zijn om mee te nemen. Wij hebben per persoon 15kg bagage maar ik ben altijd bang er toch overheen te gaan. Een e-reader is natuurlijk een oplossing maar om dit nou te kopen voor een vakantie, nee. In de bibliotheek kwam ik deze “Dwarsliggers” tegen, deze boeken zijn ongeveer zo groot als je hand. Het grappige is dat het gewoon een volledig boek is en niet eens een klein lettertype heeft. Heel handig dus voor in je koffer!

H&M Zonnebril

hm zonnebril

Toen ik bij H&M was hadden ze ook erg veel zonnebrillen in de sale. Na wat gesnuffeld te hebben nam ik deze mee voor €3,-! Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet weet of ik deze voor de volle prijs had gekocht maar ik vind hem wel heel tof. Het is weer eens iets anders.

Linnen tasje

linnen tasje

Een echte musthave: een linnen tasje! Handig om je strandhanddoek in te doen, voor als je boodschappen hebt gedaan en ook voor aankopen die je doet terwijl je op de boulevard loopt. Hij weegt niks en is makkelijk op te vouwen. Deze gaat zeker met mij mee op vakantie!

Short met batic print H&M

hm shorts vakantie

Ik wijdde er al eens een heel artikel aan, maar ik ben zo blij met deze short van H&M. Ik heb hem ook nog in het blauw en met een oranje/blauw printje. Hij zit lekker los en is echt met van alles te combineren. Al deze shorts gaan mee in mijn koffer.

JBL Clip

jbl speaker

Niet iets waar je meteen aan zou denken maar ook deze gaat mee: mijn JBL Clip. Dit is een speaker die je kan verbinden met je telefoon door middel van Bluetooth of een kabeltje. Ik ben een groot fan van Spotify, vaak maak ik afspeellijsten met leuke muziek en deze zijn ook offline beschikbaar. Ik zie het al voor me dat we straks in ons Griekse appartement zitten en we lekker een muziekje kunnen luisteren met een wijntje erbij.

En nu… Stap ik in het vliegtuig, op naar Griekenland! Natuurlijk neem ik ook mijn iPhone en camera mee zodat ik straks heel veel mooie foto’s kan laten zien. Tot over 10 dagen!

signature 2.0

PS: Ik heb vooruit geschreven en dus zal er om de paar dagen gewoon een blogpost online komen. Mocht je nieuwsgierig zijn: op instagram (@marjoleinevr) probeer ik alvast wat vakantiefoto’s te plaatsen.

 

 

Ook leuk

4 reacties

 • Beantwoorden
  Demi
  15 augustus 2016

  Ik ben helemaal weg van je short, die is zo ontzettend leuk! Heel erg veel plezier op vakantie de komende dagen!

 • Beantwoorden
  Naomi
  15 augustus 2016

  Die bikini en dat jurkje zijn onwijs leuk!

  x

 • Beantwoorden
  Dalinka
  15 augustus 2016

  Veel plezier! Dwarsliggers zijn inderdaad heel fijn om mee te nemen op vakantie. Dat heb ik ook weleens gedaan en het leest ook gewoon fijn. Ik dacht eerst ook dat het lettertype dan veel kleiner zou zijn maar dat is gelukkig niet zo. De short is ook onwijs leuk!

 • Beantwoorden
  Sarah
  15 augustus 2016

  Aah, die Esprit jurk staat echt heel erg leuk. En dan nog eens gevonden in de korting ook. Zalig!
  Geniet van je vakantie!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.