Diaries

Best of.. #4 Mei

best of mei header

En dat was alweer de maand mei! Een heerlijke maand die begon met heel mooi weer, maar helaas is daar nu niet zoveel meer van over. Ik deed weer heel veel leuke dingen en heb dan ook heel veel leuke foto’s voor jullie klaarstaan. Kijken jullie mee?

best of mei1

De maand begon met prachtig weer, wat heb ik ervan genoten! Ik zat bijna elke dag heerlijk in de zon en at heel veel waterijsjes. De jumpsuit die ik hier aan heb is later trouwens gekrompen in de was, zo jammer! / Ik ging alleen winkelen en kocht o.a. dit leuke broekje, zo blij mee! Ik schreef er hier al een blogje over.best of mei2

Het was weer tijd om heerlijk uit eten te gaan. Ik at met een vriendin bij Happy Italy in Rotterdam, hier krijg je altijd ontzettend snel je eten en dus stonden we na 1,5 uur alweer buiten. Uitgekletst waren we nog lang niet dus we besloten nog een Liefmans biertje te drinken in het zonnetje. / Toen ik ’s avonds ging slapen lag Noa al helemaal knock-out op me te wachten. Ze slaapt altijd op het voeteneind van mijn bed.

best of mei4

En toen… Was het paardenmarkt! Het jaarlijkse feest in het dorp waar ik woon. Het was super gezellig en het hele weekend kwamen er vriendinnen langs. Iedere avond gingen we stappen in een van de feesttenten tot een uur of 2/3 ’s nachts. Ik moet je zeggen dat ik na dit weekend bestwel kapot was! Ik vertelde trouwens hier al meer over dit leuke weekend.

best of mei5

Ook staan er dan heel veel snackkramen waar je lekkere broodjes kunt eten, specialiteit is het broodje speklap (Haha, love it!) en ook dit broodje braadworst was lekker. / In dit weekend trad ook Douwe Bob op op het songfestival. Eerder kende ik wel zijn muziek maar jeetje, wat is hij leuk!! Mijn bf en ik gaan zelfs naar een concert van hem toe. best of mei6

En het weekend daarna was ik jarig! De dag voor mijn verjaardag ging ik met mijn ouders uit eten. We aten bij onze favoriete pizzeria in Brielle, het was zó lekker. Links zie je mijn look of the day haha!

best of mei7

En toennn, was ik jarig! 20! Ik heb het de hele dag gevierd met familie en vrienden. Het was de enige dag dat het mooi weer was, we konden zelfs de hele dag buiten zitten. Van mijn ouders kreeg ik een zilveren kettinkje wat ik sindsdien elke dag draag. Ook kreeg ik nog heel veel meer leuke cadeautjes. Het leukste was dat er veel visite kwam en ik me echt heel jarig heb gevoeld. Ik heb er zo van genoten!

best of mei8

Een paar dagen na mijn verjaardag ging ik met mijn moeder de Trap in Rotterdam beklimmen. Het was heel leuk om een keertje te doen en het uitzicht was heel mooi! Hierna gingen we de stad in, ik kreeg van mijn moeder een leren jasje (ZO blij mee) en kocht zelf ook nog het een en ander. We sloten de dag af bij Happy Italy, waar we een heerlijke pasta aten.

best of mei9

Gisteren ging ik met mijn ouders uit eten bij De Hoecksack, een restaurant hier in het dorp. Je kunt hier heerlijk en verfijnd eten. Vroeger kwamen we hier heel vaak maar de laatste jaren niet meer. In mei hebben ze een 4 gangen aspergemenu en hier hebben we gisteren dan ook van genoten. Het was overheerlijk en ik ben nog steeds aan het nagenieten. / Ik ben helemaal fan van de Nike Huarache sneakers en toen ik deze zag was ik meteen verkocht. Bijna overal waren ze uitverkocht maar ik heb nog een maat 40 weten te bemachtigen, ik hoop heeeel erg dat ze goed zitten!

Best gelezen in mei

3. Angst. Deze blogpost schreef ik recht uit mijn hart toen Noa weer eens op avontuur was en zich veel te lang niet liet zien. Omdat ze in oktober aangereden is, is ze nog steeds een beetje mijn zorgenkindje. Of dat ooit weg zal gaan? Ik denk het niet.

2. Verlanglijstje 20e verjaardag. In het kader van mijn verjaardag maakte ik een verlanglijstje met dingen die ik leuk vind. Het leuke was dat familie en vrienden hier zelfs hun cadeautjes op hadden gebaseerd haha!

1. 10 levenslessen die ik leerde in 20 jaar. Ook een blogpost die recht uit mijn hart kwam, dingen die ik heb geleerd in de afgelopen jaren en waar ik heel blij mee ben. Het is oké om te zijn wie je bent 🙂

Ennn dat was dan alweer de maand mei! Het was een hele leuke maand met heel veel leuke dingen. Ik hoop dat in juni het mooie weer gaat doorzetten en ik ga natuurlijk weer heel veel leuke dingen plannen! Je leeft maar één keer toch?!

Wat was jullie hoogtepunt van de maand mei?

signature 2.0

Volg op Bloglovin

Ook leuk

5 reacties

 • Beantwoorden
  Jolet
  30 mei 2016

  Nog van harte gefeliciteerd!

 • Beantwoorden
  Ilse van Kreanimo
  30 mei 2016

  Oké, dit gaat onnozel klinken: het eerste plasje op het potje van mijn jongste…. hahahahaha – Ja, ik ben zo een mama 😀

  Wel een mooi overzichtje hier!

 • Beantwoorden
  Maaike
  30 mei 2016

  Wat leuk dat je jarig was deze maand: alsnog gefeliciteerd haha! Volgende week ben ik jarig 🙂 En wat leuk om te zien welke blogposts het meest bekeken zijn. Ik ga ze nu ook even lezen!

 • Beantwoorden
  Sandra
  31 mei 2016

  Alsnog van harte gefeliciteerd! Oeh, Happy Italy, dat is echt een restaurant waar ik elke dag zou kunnen eten. Het eten daar is echt heerlijk!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.