Diaries

Best of.. #6 Juli

best of juli header

De “Best of” van juli is ietsje later dan gepland, sorry! Ik was afgelopen weekend niet thuis en de week daarvoor had ik niet zoveel zin om deze blog al voor te bereiden (iets met een klein writersblockje…). Maar juli verdient zeker een best of want ik deed weer heel veel leuke dingen! Kijken jullie mee?

best of juli1

Juli begon met een heerlijk weekend: Concert at Sea! Van deze toffe dag heb ik ook een apart blogje geschreven met nog meer foto’s erbij, zie hier. Het was zo leuk, ik heb er nog heel lang van nagenoten. Volgend jaar weer!

best of juli2

Ook begon mijn moestuin wederom weer goed te groeien. De komkommer aan deze plant is inmiddels al opgegeten 🙂 / Begin juli deed ik ook mee aan de Wednesday Night Skate, een skate evenement in Rotterdam. Met een hele grote groep mensen en wagens met muziek skate je door de stad. Het leek me vantevoren best eng om met zo’n groep mensen te skaten, ik was bang dat ik niet op tijd kon remmen of zou vallen. Gelukkig bleek het super leuk te zijn en was deze angst niet nodig.

best of juli3

Ik spotte mijn droomauto, haha! Wanneer ik werk wil ik gaan sparen voor mijn eigen auto’tje. Ik heb op dit moment mijn zinnen gezet op een Citroen C1 of Peugeot 107. De kleur maakt me opzich niet heel veel uit maar ik moet zeggen dat ik deze kleur heeel tof vind! / Ook tekende ik mijn contract bij mijn nieuwe werk. Ik ga hier mijn opleiding tot verpleegkundige afmaken, ik heb er zoveel zin in! Van mijn ouders kreeg ik deze prachtige bloemen (Gerbera’s, mijn lievelings!) om het te vieren.

best of juli4

Ook werkte ik de afgelopen maand nog regelmatig bij mijn bijbaan. Ik ga natuurlijk per september bij mijn nieuwe baan beginnen en de komende week werk ik hier dan ook voor het laatst. Het is een soort zorgboerderij voor dementerende ouderen, er zit ook een prachtige tuin bij waar deze mooie bloemen stonden. / Ik ging naar de bibliotheek want ik wil meer gaan lezen. Ik besloot een hele stapel boeken te lenen die me leuk leken. Ik moet eerlijk zeggen dat ik op dit moment er nog geen één uit heb…

best of juli5

Yes, ik boekte een vakantie naar Corfu samen met mijn moeder! Ik heb er ontzettend veel zin in en ben al een beetje bezig met de voorbereidingen. Ook schrijf ik vooruit zodat jullie niet echt zullen merken dat ik op vakantie ben. / Ik ging met mijn oma naar de Amac om (jawel) een iPad te kopen! Mijn oma is 83 en al jaren vertelden we haar dat ze echt een iPad moest kopen. Ze wou er steeds niet aan geloven maar nu wou ze het zelf heel graag. Ze is druk aan het oefenen en ik weet zeker dat het haar gaat lukken er goed mee om te gaan.

best of juli6

Toen werd het plotseling écht zomer! Temperaturen van 27 graden waren opeens normaal en ik deed niet veel meer dan buiten zitten, boeken lezen en waterijsjes eten. / Ook Noa & Vix waren niet veel waard met de warmte. Het enige wat ze deden was veel liggen in de schaduw. Ik heb extra water voor ze neergezet zodat ze genoeg zouden drinken.

best of juli7

Tijd om burgers te eten! Ik ging samen met een vriendinnetje bij Pickles eten. Dit is een burgerrestaurant bij de Martkhal in Rotterdam. Het was nog heel lekker weer en we konden buiten zitten. De burger was súper lekker! / Ik heb een abonnement genomen op de Moesson, een maandblad voor mensen met Indische genen. Mijn oma had hier ook een abonnement op en ik miste al haar verhalen over Indie wel. Toevallig keek ik op hun website en zag ik dat je bij het afsluiten van abonnement dit kookboek van Danny Jansen cadeau kreeg. Het staat vol familierecepten van Indische oma’s. Ik wou dit kookboek zelf eigenlijk al kopen maar dit was veeeel voordeliger. Blij mee!

best of juli8

Zomeravonden in de tuin… / Ik kreeg deze kattenhalsbandjes binnen via AliExpress. Deze hebben allemaal een veiligheidssluiting en ik vind ze heeeel leuk om te zien. Ik schreef hier trouwens al over mijn ervaring met bandjes via AliExpress.

best of juli9

Tijd om een paar daagjes te gaan logeren! Ik nam mijn nieuwe SuitSuit koffer mee waar ik super blij mee ben. Ik ging logeren bij mijn “zus” en haar 2 kindjes. Het was zo gezellig en ik heb ervan genoten.

Best blogposts of juli

3. Ik heb mijn contract getekend – Een persoonlijke update over het tekenen van mijn contract en gewoon een kletsblogje.

2. Over fitgirls en superfoods – Recht uit mijn hart! Ik vind dat de balans soms enorm weg is tussen gewoon gezond en té.

1. Invisibobble Nano review – Ik ontdekte de Invisibobble Nano en hier kwam natuurlijk een blogje over online.

Dat was dan weer juli! Ik was van plan nog wat festivals te bezoeken maar ik denk dat dat er niet meer van gaat komen.. Daar tegenover staat wel dat ik op vakantie ga en gewoon heel veel leuke en gezellig dagjes meemaak.

Hoe was jullie maand?

signature 2.0

Volg op Bloglovin

Ook leuk

1 reactie

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.